Doom'un Yaratıcıları "Bone Vodka" İsimli Votka Üretmeye Başlıyor

Özgür Eroğlu

 
Doom'un yaratıcıları ve Bethesda, Bone Vodka isimli votka üretmeye başlıyor. Bethesda'nın resmi hesabının attığı bir tweetle bu garip durumu öğrenmiş olduk. Paylaştıkları fotoğrafın altında ise "Lütfen bu haberi reşit olmayanlar paylaşmasın ya da kimseye iletmesin. Kendini bilerek iç." gibi bir not bırakmışlar. Şimdilik sınırlı sayıda olan bu votkanın, 45 Euro'luk bir fiyatı var. Resmi sayfaya buraya tıklayarak gidebilirsiniz ayrıca bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 
Doom'un yeni oyunu Doom: Eternal ise 22 Kasım'da  PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
DOOM Slayer olarak geri döndüğünde, dünyanın iblisler tarafından istila edildiğini görüyorsun. Ortalığı birbirine kat ve hem Slayer'ın kökenini hem de ebedi deşip parçalama görevini keşfet... Bu görev nihayete erene kadar.

Birinci şahıs ilerlemeli çatışmada bir sonraki aşamaya ulaşırken boyutlar arası savaşında hız ve gücün mükemmel birlikteliğini deneyimle.

Slayer Tehdit Seviyesi Maksimumda
Alev makineli omuz topu, bileğe takılan katlanabilir bıçak, yükseltilmiş silahlar ve modlar ve Double Dash gibi yeteneklerle hiç olmadığı kadar hızlı, güçlü ve beceriklisin.

Unholy Trinity
İhtiyacın olan her şeyi düşmanlarından al: Ekstra can için glory kill yap, zırh için yakıp kül et, cephane depolamak için iblisleri testereyle kes ve iblis avcılarının şahı ol!

BATTLEMODE
id Software, yepyeni bir 2'ye 1 çok oyunculu modu sıfırdan geliştirdi. Tam donanımlı DOOM Slayer, oyuncu kontrolündeki iki iblisle kozlarını paylaşarak üç turluk hararetli bir birinci şahıs çatışmasına giriyor.