Bir Kez Daha Death Stranding'ten Yeni Görseller Paylaşıldı

Özgür Eroğlu

 
Hideo Kojima'nın bu yıl piyasaya sürülecek olan yeni oyunu Death Stranding'ten "yine" yeni görseller paylaşıldı. Gamescom 2019'a kadar oynanış videosu hasreti çeken oyunun takipçileri, Gamescom 2019'da istediklerine kavuşmuşlardı. Gamescom 2019'un ardından Kojima şahsi Twitter hesabından görseller paylaşmaya devam ediyor. 
 
Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz ancak biz şimdiden söyleyelim görsellerden yine bir şeyler anlamak zor. Oyunun Tanıtım yazısını ve bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima’dan, başrollerinde Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux ve Lindsay Wagner’in yer aldığı, PlayStation 4 için yepyeni ve çığır açacak bir açık dünya aksiyon macera tecrübesi.
 
Yakın gelecekte, gizemli patlamalar dünyayı sarstı ve Ölüm Kıyısı olarak bilinen bir dizi doğaüstü olaya neden oldu. Topraklara musallat olan öteki dünyaya ait yaratıklar ve kapıda bekleyen kitlesel yok oluş karşısında Sam Porter Bridges, mahvolmuş topraklar boyunca yolculuk etmeli ve insanoğlunu kapıdaki felaketten kurtarmalı.