Rainbow Six: Siege'i 9 Eylül'e Kadar Ücretsiz Deneyebilirsiniz

Özgür Eroğlu

 
Ubisoft'un başarılı rekabetçi online oyunu Rainbow Six: Siege'i ücretsiz deneyebilirsiniz. Rainbow Six: Siege yarından itibaren 9 Eylül'e kadar ücretsiz olacak. Maalesef oyun tamamen sizin olmuyor sadece deneyebilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. Rainbow Six: Siege; 1 Aralık 2015'te PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmüştü. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Yeni Rainbow Six oyununda New York'taki bir terörist grubu durdurmaya çalışacağız. Amerikan hükümetinin ve Wall Street'in aç gözlülüğünden usanmış bu grup şehirde terör estirmeye başlıyor. Amerika bu defa kendi insanları tarafından saldırıya uğruyor.

Oyunun en önemli özelliklerinden birisi de ahlaki seçim sistemi olacak. Bu sistem ile oyuncuların aldıkları kararlar onların oyundaki yollarını da değiştirecek. Yetkililer oyundaki bütün yolların tek bir oynanışta görülemeyeceğini söylüyor. Ubisoft oyunu tekrar tekrar bitirmemizi istiyor.

Oyunda öncelikle bir yabancıyı yönetiyoruz. Terörist grup tarafından kaçırılan ve bomba bağlanan bu yabancıdan sonra Rainbow takımını da yöneteceğiz. Rainbow ekibi bizim yabancının bulunduğu köprüye bir operasyon düzenliyor ve maceramız tam olarak başlıyor.