Cyberpunk 2077'nin Haritası Witcher 3'ten Daha Küçük Ama Daha Dolu Olacakmış

Özgür Eroğlu

 
2015 yılında çıkan CD Projekt Red'in The Witcher 3 oyunuyla insanların kalbini kazanmışlardı. Yapımcıların bir başka oyunu Cyberpunk 2077'yi uzun zamandır bekliyorduk ve sonunda oyuna kavuşacağımız zaman yaklaşıyor. Yapımcı firma ise oyundan bilgiler aktarmaya devam ediyor.
 
Bildiğiniz gibi Cyberpunk 2077, açık dünya rol yapma oyunu olacak. 2015'te çıkan Witcher 3'ün en başarılı olduğu konulardan biri de har,tasının büyüklüğü ve açık dünyadaki NPC'lerin gerçekten yaşıyor oluşuydu.
 
Yeni edindiğimiz bilgilere göre yapımcı firma; Cyberpunk 2077'nin haritası, Witcher 3'ün haritasını oranla daha küçük ama Witcher 3'ten daha dolu olduğunu iddia etti. Oyun çıktığı zaman bu iddianın doğruluğunu tam olarak öğrenmiş olacağız. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. Cyberpunk 2077; PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 16 Nisan 2020'de piyasaya sürülecek.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
The Witcher serisi ile parlayan CDProjekt, bu sefer bambaşka bir yöne Cyberpunk atmosfere yöneliyor. Sahip olduğu atmosfer ile aynı isme sahip olan ve Blade Runner ile Mike Pondsmith imzalı Cyberpunk 2020 serisinden baz alınarak yapılan Cyberpunk ile teknolojik silahlar, büyük robotlar ve gelişmiş şehirlere merhaba diyoruz.