Çok Oyunculu Aksiyon Oyunu ReadySet Heroes 1 Ekim'de PS4 için Çıkacak

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Robot Entertainment, hızlı tempolu çok oyunculu aksiyon macera oyunu ReadySet Heroes'un 1 Ekim'de PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu.

Ön siparişler PlayStation Crown, oyun içi kaplama, PlayStation 4 teması, dijital soundtrack ve 10 adet PlayStation Network avatarı içerecek.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Kesilmeyi bekleyen canavarların, kaçılacak tuzakların ve yağmalanacak büyülü ganimetlerin yer aldığı bu çılgın zindan macerasında karşınıza çıkanları kesin ve büyüler yaparak yolunuzda ilerleyin. Bit yeniği ne mi? Aynı amaca sahip bir başka takım daha var; yani zindanın sonuna kim ilk ulaşırsa son mücadeleyi başlatır, bu mücadelede salyangoz yarışından arena dövüşüne kadar birçok mücadele bulunuyor, ayakta kalan son takım kazanır.
 
Altınla dolu kaleler, perili mezarlıklar ve yanardağ mağaraları sizleri bekliyor; birinci olmak için gereken yeteneklere, hıza ve güce sahip misiniz?
 
Erişilebilir oynanış
Sevdiğiniz kahramanı özelleştirin ve herkesin yapabileceği, anlayabileceği ve keyfini çıkarabileceği hızlı 10 dakikalık oturumlar için tasarlanan yenilikçi, yüksek enerjili oynanışı deneyimleyin.
 
Hızlı çok oyunculu aksiyon
Her şeyin serbest olduğu rekabetçi oyunda zafere ulaşın, bir arkadaşınızla takım olun ve yan yana oynadığınız çok oyunculuda diğer iki arkadaşınızla kapışın veya çevrimiçinde mücadele edin. 

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.