Activision Daha Fazla Remastered Geleceğini Duyurdu

Nursema Emre

 
Geçtiğimiz günlerde Activision'ın başkanı Robert Kostich Crash N Sane Trilogy'nin 10 milyon kopyadan fazla sattığını açıkladı. Activision, oyunların remastered versiyonlarının satışlarındaki 'hayvani' denebilecek rakamları gördükten sonra, bunu artık daha sık yapmayı planlıyor.
 
Ayrıca Kostich de yakında yeni projelerinin gelebileceğini de biz oyunculara duyurdu.
 
Crash Team Racing: Nitro Fueled de geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen bir başka remastered idi. Bu remastered da firmaya Call of Duty'nin oyun içi satın alımları kadar kar ettirdi.
 
Bu arada Crash Team Racing Nitro-Fueled'a ücretsiz bir genişleme paketi geldi. Genişleme paketiyle alakalı detayları da aşağıdan okuyabilirsiniz.
 

Crash yeniden şoför koltuğunda! Crash Team Racing Nitro-Fueled ile tam gaz gitmeye hazır olun. Gerçek CTR deneyiminin üstüne çok daha fazlası, şimdi tamamen yeniden düzenlenmiş ve en iyi şekilde geliştirilmiş durumda:

- Orijinal oyun modlarıyla, karakterlerle, pistlerle, güçlendirmelerle, silahlarla ve kontrollerle motorlarınızı çalıştırın

- Orijinal oyunun dışında ek arabalarda ve pistlerde sağlam bir patinaj çekin

- Arkadaşlarınızla çevrimiçi yarışın ve çevrimiçi liderlik tablolarına damga vurun

Crash Team Racing Nitro-Fueled ile bahisler çok büyük ve yarış çok çekişmeli. Çok sevdiğiniz CTR şimdi en iyi halinde sizlerle.