StarLadder Major Turnuvasına Katılacak Takımlar Belirlendi!

Hamit Can Sayılgan

 
     StarLadder ve Valve ortaklığı ile Almanya'da düzenlenecek yılın en büyük ikinci CS:GO turnuvası StarLadder Major'a katılacak takımlar elemeler sonucunda belirlendi. Amerika, Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Asya bölgesinden toplam 16 takım, 23 Ağustos tarihinde başlayacak olan StarLadder Major Ana Elemeleri'nde mücadele edecek.
 
StarLadder Major Ana Elemeleri'ne Katılan Takımlar 
 
     Vitality, Complexity, HellRaisers, mousesports, CR4ZY, forZe, Syman, North, G2 Esports, AVANGAR, NRG, FURIA, Grayhound, TYLOO, DreamEaters, INTZ
 
StarLadder Major 2019 Turnuvasında Yer Alan Takımlar 
 
     Astralis, Natus Vincere, FaZe, Renegades, ENCE, MIBR, Liquid, NiP
 
     StarLadder Major Ana Elemeleri'nde ilk 8'e kalan takımlar 1 milyon dolar ödül havuzu oluşturulan StarLadder Major 2019 turnuvasına katılma hakkı elde edecek. StarLadder Major 2019 turnuvasında toplam 16 takım mücadele edecek.
 
      23-26 Ağustos tarihleri arasında Rekabetçi Etabı gerçekleşecek. Bu etapta grup aşaması gerçekleşecek. Etabın tamamlanmasının ardından 28 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında Efsaneler Etabı'na geçilecek. Bu etapta grup aşamasından yükselen takımlar Playoff karşılaşmaları oynayacak. Playoff sonucunda 5-8 Eylül tarihleri arasında finale yükselen takımlar Şampiyonlar Etabı'nda karşı karşıya gelecek ve turnuvayı kazanan takım ödül havuzundan 500.000 dolar pay alacak. Efsaneler Etabı ve Şampiyonlar Etabı, Mercedes-Benz Arena, Berlin'de oynanacak.