Pillars of Eternity: Complete Edition 8 Ağustos'ta Nintendo Switch'e Geliyor

Gazali Çetinkaya

 
Obsidian Entertainment'ın ödüllü rol yapma oyunu Pillars of Eternity: Complete Edition 8 Ağustos'ta Nintendo Switch için çıkacak.

Oyun Avrupa ve Avustralya Nintendo eShop üzerinde %20 indirimli olarak listelendi. Normal fiyatı €44.99. Aynı indirimin mağazanın yarın güncellenmesi ile birlikte Kuzey Amerika'da da sunulacağını varsayıyoruz.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Fallout: New Vegas ve South Park: The Stick of Truth'un yaratıcılarından karakter odaklı bir RPG macerasına atılın. Pillars of Eternity sizi Eora'nın tehlikeli dünyasına götürüyor ve arkadaşlarınızla birlikte korkunç "Hollowborn" salgınına çare bulmanız için görevlendiriyor.
 
Derin siyasi ve tarihi bilgilerle dolu büyük ve karmaşık bir dünyada keşfe çıkın ve salgının olduğu bölgeyi araştırırken çeşitli karakterlerle tanışıp takaslar yapın. Siz ilerledikçe ordunuza yeni üyeler katılır ve beraberinde size ek beceriler, bağlantılar ve devam eden görevde yeni hikaye seçenekleri getirir.
 
Orijinal oyundan özenle yeniden tasarlanan "Complete Edition", tamamen yenilenmiş kullanıcı arabirimine ve konsol ortamında mükemmel çalışacak şekilde tasarlanan kontrol düzenine sahiptir. Ayrıca, The White March hikaye genişlemeleri dahil tüm orijinal DLC eklentilerini de içerir.