Rage 2'ye Gelen Güncelleme İle Artık Ara Sahneler Geçilebilecek

Nursema Emre

 
Bildiğiniz üzere yarattığı onca heyecanın üzerine RAGE 2 çok da iyi notlar ve geri dönüşler alamadı. Yapımcı ekip oyuncuların şikayetlerini ve isteklerini dinleyerek yeni güncelleme ile bir şeyleri düzeltme peşinde.
 
Buna göre RAGE 2'nin yeni versiyonuna ışıldak (flashligt) desteği ile birlikte artık ara sahnelerin geçilebilmesi özelliği ve oyunu sonlandırdıktan sonra erişebileceğiniz yeni oyun modları eklenecek.
 
Yapımcı ekip, oyunu bitirdikten sonra erişebileceğiniz yeni oyun modlarını ve zorlukları da duyurdu. Buna göre artık Ironman, Ultra-Nightmare, and New Game + olarak üç yeni oyun modu emrinize amade olacak.


Toplum, hukuk ve düzenden yoksun bir distopya dünyasında geçecek Rage 2 her yere gidebileceğiniz, her şeye ateş edebileceğiniz ve her şeyi patlatabileceğiniz gerçek açık dünya first person shooter deneyimini bir araya getiriyor.

2185 yılında, insanlığın sayıları azalmaktadır. Gaddar ve kana susamış çeteler açık yollarda dolaşıyorlar ve acımasız Otorite demir yumrukla kalanları yönetmeye çalışıyor. Sen son korucu Walker'sın ve evin soyulup ölüme terk edildiğinde Otorite ile savaşmak ve onların kurallarını ezmek için affetmeyen arazilerde gerekli araçları ve teknolojiyi bulmak için kana susamış çetelerle mücadele edeceksin.