Dota Underlords Açık Betası Steam ve Mobil Cihazlarda Başladı

Gazali Çetinkaya

 
Valve, Dota 2 modu Dota Auto Chess'in bağımsız versiyonu Dota Underlords için beta sürecini başlattı.

Steam, Google Play ve App Store üzerinden ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

KAHRAMANLARINIZ İŞE KOYULMAYA HAZIR
Dota dünyasında geçen bu yeni stratejik savaş oyununda ekibinizi oluşturun, rakiplerinizi yok edin ve Beyaz Kule'yi yönetin.
 
KAZANMAK İÇİN STRATEJİ GELİŞTİRİN
Kahramanları ekibinize katın ve daha güçlü olacak şekilde onları birleştirin.
 
FARKLI İTTİFAKLAR KURUN
Ekibinize kattığınız her kahraman benzersiz ittifaklar oluşturabilir. Ekibinize aynı ittifaktan kahramanları katarak, rakiplerinizi ezecek güçlü bonuslara ulaşabilirsiniz.
 
ÇAPRAZ OYNAMA
İstediğiniz platformda oynayın ve dünyanın dört bir yanındaki oyunculara karşı sorunsuz bir şekilde platform farkı olmaksızın mücadele verin. Bir yere mi yetişmeniz gerekiyor? Bilgisayarınızda bir maç başlatın ve bu maçı mobil cihazınızda bitirin (ya da tam tersi). Dota Underlords profiliniz bütün cihazlar arasında paylaşılacağı için oynadığınız platformdan bağımsız bir şekilde sürekli olarak ilerleme kaydedersiniz.
 
DERECELİ EŞLEŞTİRME
Herkes en alttan başlar ancak diğer Underlord'lara karşı mücadele vererek basamakları tırmanabilir ve Beyaz Kule'yi yönetmeye layık olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.
 
KOLAY TURNUVA OLUŞTURMA
Kendi özel lobilerinizi ve maçlarınızı yaratın, ardından kapışmanızı izlemeleri için izleyicileri davet edin.
 
ÇEVRİMDIŞI OYNAMA
4 farklı zorluk seviyesine sahip akıllı yapay zekâ düşmanlar sayesinde çevrimdışıyken de yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. İstediğiniz an maçı durdurabilir ve devam ettirebilirsiniz.
 
IŞIK HIZINDA AĞ İLETİŞİMİ
Underlords, sıfır gecikmeli bir tecrübe için yepyeni bir ağ kullanır.
 
PEK YAKINDA: MÜCADELE BİLETİ
Mücadele Bileti ile Dota Underlords'a ilerleme sistemi, kozmetik öğeler, özel tahtalar ve daha pek çok özellik gelecek.
 
PEK YAKINDA: SEZONLUK ROTASYON
Her sezon bazı kahramanları, eşyaları ve ittifakları uğurlayıp yerlerine, sürekli değişen Underlords dünyasını şekillendirecek yeni şeyler ekleyeceğiz.
 
PEK YAKINDA: UNDERLORDS
Sayısı sürekli artan Underlord avatarlarımızdan oynama stilinize en uygun olanı seçin. Oynanışı değiştiren benzersiz özelliklere sahip bir sürü avatar arasından herkes kendine uygun olanı seçebilecek.
 
BEYAZ KULE LİDERİNİ BEKLİYOR...
Kumar ve üçkağıtçılığın ana vatanı sayılan bu dikey metropol, Taş Salon ve Revtel'in hemen ötesinde yer alır. Kaçakçılar cenneti olarak da bilinen Beyaz Kule'de esnek ahlâk anlayışına sahip, eksantrik kişiler elinizi sallasanız çarpacak bolluktadır. Karteller, çeteler ve gizli tarikatlarla dolup taşmasına rağmen Beyaz Kule hiçbir zaman kaosa sürüklenmemiştir ve bunun tek nedeni Eeb Ana'dır. Pek çok kişinin saygısını, sevgisini kazanmaya muvaffak olmuş Eeb Ana ne yazık ki geçtiğimiz hafta bir cinayete kurban gitti.
 
Kendisinin ölümünden sonra ise Beyaz Kule'nin yer altı dünyasında tek bir soru yankılandı: Şehri şimdi kim yönetecek?


Game Informer tarafından paylaşılan 26 dakikalık oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.