The Outer Worlds E3 2019 Oynanış Videosu

Gazali Çetinkaya

 
IGN, The Outer Worlds'ün E3 2019 demosundan 11 dakika uzunluğunda oynanış videosu paylaştı.
 
The Outer Worlds 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

The Outer Worlds, Obsidian Entertainment ve Private Division'ın sunduğu yeni tek oyunculu bilim kurgu RPG'si. Bir uzay kolonisini keşfederken olmaya karar verdiğiniz karakteriniz, oyuncu tarafından şekillendirilen hikayenin nasıl devam edeceğini belirleyecek. Koloni için yönetimin uyguladığı denklemde planlanmamış değişken sizsiniz.
 
Oyuncu tarafından şekillendirilen hikayeye sahip RPG
Obsidian, geleneğini devam ettiriyor: The Outer Worlds'ü nasıl oynayacağınız size bağlı. Tercihleriniz sadece hikayenin ilerleyişini değil; karakterinizin özelliklerini, yoldaşlarınızın hikayelerini ve oyun sonu senaryolarını da etkiliyor.
 
İyi amaçlı kusurlar
Kendi oyun deneyiminize bağlı olarak isteğe bağlı kusurlara sahip bir karakter oluşturun. Raptidon'lar tarafından sürekli saldırıya mı uğruyorsunuz? Raptiphobia kusuru size korkunç canavarlarla karşılaştığınızda olumsuz bir etki verir ancak anında ek bir karakter avantajı sağlar.
 
Yoldaşlarınıza liderlik edin
Ekibinize katmak isteyeceğiniz bir sürü karakterle karşılaşacaksınız. Benzersiz yeteneklere sahip bu yoldaşların kendilerine ait görevleri, amaçları ve idealleri bulunuyor. Amaçlarına ulaşmalarına yardım etmek veya onları kendi kaderlerine bırakmak size bağlı.
 
Yönetim kolonisini keşfedin
Halcyon, bir şirket yönetiminin sahip olduğu ve işlettiği, galaksinin uç noktasında yer alan bir kolonidir. Uzaylı canavarlar hariç her şeyi onlar kontrol ediyor. Geminizi bulun ve Halcyon kolonisindeki yerleşim yerlerini, uzay istasyonlarını ve diğer farklı mekanları keşfedin.