Marvel's Avengers 15 Mayıs 2020'de Çıkacak

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Crystal Dynamics ile Eidos Montreal, Marvel's Avengers'ın 15 Mayıs 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkış yapacağını duyurdu.

Square Enix ayrıca Marvel's Avengers için PlayStation ile ortaklıklarını duyurdu. Beta ilk olarak PlayStation 4 üzerinde düzenlenecek.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Marvel's Avengers oyuncuları süper kahraman hayallerini yaşamaya davet ediyor. Mükemmel hikaye anlatımı ve sürekli genişleyen bir evren nihai Avengers oyunu deneyiminde buluşuyor. Olağanüstü yeteneklerde ustalaşın, büyümekte olan karakter listesini özelleştirin, dört oyuncuya kadar ekibinizi toplayın ve dünyayı kızışan tehditlere karşı savunun.
 
Marvel's Avengers Kaptan Amerika, Demir Adam, Hulk, Kara Dul ve Thor'un San Francisco'da kurulan yüksek teknolojili Avengers genel merkezini ve deneysel bir enerji kaynağı tarafından güçlendirilen Helicarrier uçak gemisini tanıttığı bir günde başlıyor. Büyük bir hasar ile sonuçlanan felaket kazanın gerçekleşmesiyle kutlama ölümcül bir hale dönüşüyor. Bu trajedi için suçlanan Avengers dağılıyor. Beş yıl sonra, dünya büyük bir tehlike ile karşı karşıya ve tek umut dünyanın en güçlü kahramanlarını yeniden birleştirmek.
 
Marvel's Avengers sinematik hikaye anlatımı ile Crystal Dynamics'in bilindiği enerjik
aksiyon deneyimi sunuyor. Düzenli içerik güncellemeleri alacak oyun oyuncuları birkaç yıl boyunca sürecek destansı bir yolculuğa götürüyor.


 
Oyunun ilk fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.