Doom Eternal 22 Kasım'da Çıkacak

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software, Doom Eternal'ın 22 Kasım'da  PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Ön siparişler “Rip and Tear” paketini içeriyor. Rip and Tear Paketi'ne şunlar dahil:

? Battlemode'da kullanabileceğin DOOT Revenant görünümü
? Cultist Base Master Seviyesi - Yeni karşılaşmalar ve sürprizlerle "Cultist Base" hikâye seviyesinin yeniden düzenlenmiş hali
? "Throw-back" Shotgun Silah Görünümü - DOOM'un ilk tüfeğini kullanarak DOOM Eternal'daki iblis sürülerine karşı dur
 
Deluxe sürüme şunlar dahil:
 
? Birinci Yıl Bileti - Yeni perspektifler ve oyun tarzları içeren iki hikâye eklentisi. Bu bağımsız hikâyeler, dünyanın iblislere yenilmesine sebep olan dehşet verici olayları konu alıyor.
? Demonic Slayer Görünümü
? Classic Weapon Ses Paketi - DOOM Eternal silahların için nostaljik ses efektleri 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

DOOM Slayer olarak geri döndüğünde, dünyanın iblisler tarafından istila edildiğini görüyorsun. Ortalığı birbirine kat ve hem Slayer'ın kökenini hem de ebedi deşip parçalama görevini keşfet... Bu görev nihayete erene kadar.
 
Birinci şahıs ilerlemeli çatışmada bir sonraki aşamaya ulaşırken boyutlar arası savaşında hız ve gücün mükemmel birlikteliğini deneyimle.
 
Slayer Tehdit Seviyesi Maksimumda
Alev makineli omuz topu, bileğe takılan katlanabilir bıçak, yükseltilmiş silahlar ve modlar ve Double Dash gibi yeteneklerle hiç olmadığı kadar hızlı, güçlü ve beceriklisin.
 
Unholy Trinity
İhtiyacın olan her şeyi düşmanlarından al: Ekstra can için glory kill yap, zırh için yakıp kül et, cephane depolamak için iblisleri testereyle kes ve iblis avcılarının şahı ol! 
 
BATTLEMODE
id Software, yepyeni bir 2'ye 1 çok oyunculu modu sıfırdan geliştirdi. Tam donanımlı DOOM Slayer, oyuncu kontrolündeki iki iblisle kozlarını paylaşarak üç turluk hararetli bir birinci şahıs çatışmasına giriyor. 

 
Hikaye fragmanını, oynanış demosunu ve Battlemode multiplayer modu teaser videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.