Wasteland 3 İlkbahar 2020'de Çıkacak

Gazali Çetinkaya

 
inXile Entertainment, Wasteland 3'ün İlkbahar 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Bombalardan bir asır sonra Arizona ölüyor. Colorado Patriği, Desert Rangers'ın toprağını kana susamış üç çocuğundan kurtarması karşılığında koruma sağlayacağına söz veriyor. Bu taktiksel RPG'de Ranger'lar Kuzeye seyahat edip yeni bir üs kurmalı, bir araç kullanmalı, yeni askerleri eğitmeli, Colorado'nun vahşi donmuş yıkıntılarını keşfetmeli, yerli halkla tanışıp kimlere yardım edeceğini seçmeli.
 
Rangers'a Katılın...
Ayrıntılı karakter yaratma sistemimizle istediğiniz gibi bir karakter oluşturun, tercih ettiğiniz oyun stilinizi destekleyecek yetenekler ve avantajlar arasından seçiminizi yapın. Özel veya hazır karakterlerle yolculuğunuzu başlatın, ardından yol boyunca karşılaştığınız birbirinden farklı yoldaşları ekibinize katın. Ekip sizin, karar sizin.
 
Egzotik Toprakları Keşfedin...
Kıyamet sonrasında Colorado'daki nükleer kış güzel olduğu kadar acımasız da. Ancak buraya bir Ranger olarak manzarayı seyretmeye gelmediniz. Başarıya ulaşmak için hayatta kalmada ihtiyacınız olacak silah ve teçhizatı sunacak güçlü, yeterli bir üs kurmalı ve bu üssü güçlendirmelisiniz.
 
İlginç İnsanlarla Tanışın...
Colorado, soğuk havaya rağmen bir kısmı dost, bir kısmı düşman pek çok insan topluluklarıyla dolu. Leadership, Kiss Ass ve Hard Ass gibi yetenekler beladan kaçmanıza veya belaya dalmanıza yardımcı olacak ve görevinizde, hikayenizde ve dünyada değişikliklere sebep olabilecek çeşitli seçimler yapmanızı sağlayacak.
 
...Ve Onları Yere Serin
Bazen diplomasi bir işe yaramaz ve sorunları eski yollardan çözmeniz gerekir. Silahlar çekildiğinde ve kurşunlar havada uçtuğunda, Wasteland'in taktiksel ve sıra tabanlı savaş sistemi düşmanlarınızla savaşmanızı sağlayacak. 

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.