Gears 5 10 Eylül'de Türkçe Altyazı Seçeneğiyle Çıkacak

Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici The Coalition, Gears 5'in 10 Eylül'de Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Steam sayfasında belirtilene göre Türkçe arayüz ve altyazı destekleyecek. Ön siparişler Terminator: Dark Fate karakter ek paketini içeriyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Oyun dünyasının en çok beğeni toplayan serilerinden Gears, beş heyecanlı mod ve şimdiye kadarki en derin senaryo moduyla hiç olmadığı kadar büyüyor. Kıyasıya geçen savaşların temposu düştüğünde Kait Diaz düşmanla olan bağlantısını açığa çıkarmak için görevden ayrılır ve Sera için gerçek tehlikenin kendisi olduğunu keşfeder.
 
Nefes kesen beş mod. Destansı bir deneyim.
 
Campaign
Dünya parçalanmanın eşiğinde. Swarm, Coalition'ın robot ordusunu bozarak insan şehirlerine inmeye başladı. Tehlike yaklaşırken Kait Diaz düşmanla olan bağlantısını açığa çıkarmak için görevden ayrılır ve Sera için gerçek tehlikenin kendisi olduğunu keşfeder.
 
Escape
Üç oyunculu bir intihar ekibinin birlikte çalışarak düşman kovanını içerden yok etmeye çalıştığı yeni, agresif, riskli bir ortak görev modu.
 
Versus
10'un üzerinde oyun türü, tüm rekabetçi stiller için hem yeni hem de klasik haritalar ve ödüller.
 
Horde
Yeni kahraman yeteneklerini kullanarak, savunma oluşturarak, güç toplayarak, yeteneklerinizin seviyesini artırarak ve ekip olarak çalışarak hayatta kalın.
 
Map Builder
Özel Escape kovan haritaları ve deneyimleri oluşturup arkadaşlarınızla paylaşın ve yarışın.

 
Escape modu fragmanını ve Terminator: Dark Fate fragmanını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.