TuGuX, Yeni Takım ve Türk CS:GO'su Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Hamit Can Sayılgan

 
     Space Soldiers'ın eski takım oyuncusu Tugay "TuGuX" Keskin, yeni kuracağı takım ve Türk Counter Strike: Global Offensive elektronik spor oyuncuları hakkında dert yakındı. TuGuX yaptığı açıklamada yeni bir takım girişiminde bulunduğunu fakat kadroya dahil olmak isteyen oyuncuların kendisini yarı yolda bıraktığını ve yatırımcıları zora soktuğunu belirtti. 
 
     "Belki birkaç kisi duymuştur,koç olarak takım kurmak istiyorum. Türkiye'den takım çıkmasını istiyoruz. Şimdi ki takım için MAZ'ı düşünüyordum zaten bana Space Soldiers son zamanlarında bile "takıma al beni" veya "takım kur" diyordu ve şimdi bu imkan varken bana söz verdi. İlk antrenmana gelmedi ve mesajlara da cevap vermedi. Bugün de öğreniyorum ki eski takımla oynamak istediğini belirtti ve şuan bu imkanlar gayet TR şartları için iyi bir imkan. Ona rağmen bu hareketi yapmasını TR CS'sinin bir kısım oyuncularının disiplinsiz olduğu gerçeği ile yüzleşmemi sağladı. Ben hala TR CS'sine inanıyorum ve bunun için oyunculara destek sağlamak istiyorum. Bırakma sebebi yeni takım çok yeni olacağı için ve iş çıkacağı için o yüzden bırakmak istemişler. Yeni kuracağım takım için yatırımcılar Amerika'dan destek verecekler. Baştan söz verip sonradan vakitlerimizi çalıp bize karaktersizlik yapması çok büyük bir disiplinsizlik aynı zamanda yatırımcıları bu sektöre sokmaya çalıştığım bir esnada beni de zora sokacak bir durum. Türkiye için yatırımcı ayarlıyorum ama durum bu durum bu iken "yatırımcıları" korkutuyor ve kendi ismini itibarini bize ve dışarıya karşı kaybettirdi.
Baştan bir şey söyleseydi durumlar böyle olmayacaktı fakat bize söz verip daha sonra ben eski takımımda oynuyorum demesi de ayrı bir ironi."