Twisted Metal TV Dizisi Üzerinde Çalışmalara Başlandı

Gazali Çetinkaya

 
Dün, Sony Interactive Entertainment PlayStation oyunlarını filmlere ve dizilere uyarlaması için PlayStation Productions'ı kurduğunu duyurmuştu ve bugün de prodüksiyon şirketinin ilk projesi belli oldu.

Bugün Tokyo'da düzenlenen Sony IR Day 2019 kurumsal strateji toplantısı soru cevap bölümünde, Sony Pictures'dan Tony Vinciquerra, PlayStation Productions'ın Twisted Metal TV dizisi üzerinde çalışmalara başladığını duyurdu. Daha fazla bilgi açıklanmadı.
 
Araçlı aksiyon serisi Twisted Metal'ın hikayesi oyun ile aynı adı taşıyan füzeler ve makineli tüfekler gibi balistik mermilerin kullanılmasına izin veren çarpışan araba yarışmaları etrafında geçiyor. Yarışma Calypso adında gizemli bir adam tarafından yönetiliyor ve Calypso kazananın bir dileğini gerçekleştiriyor. Seri ilk olarak 1995'te doğdu ve 2012'ye kadar Twisted Metal (1995), Twisted Metal 2: World Tour, Twisted Metal III ve 4, Twisted Metal: Black, Twisted Metal: Small Brawl, Twisted Metal: Black Online, Twisted Metal: Head-On ve Twisted Metal (2012) olmak üzere toplam dokuz oyunu çıktı.