Guacamelee! Super Turbo Championship Edition Humble Store'da Ücretsiz

Gazali Çetinkaya

 
Metroidvania tarzı aksiyon platform oyunu Guacamelee! Super Turbo Championship Edition PC oyuncuları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

Oyunu ücretsiz almak için ilk olarak buraya gidin, "Get the Game" yazan yeşil tuşa basın ve devamındaki talimatları izleyin. İşlemi tamamlandıktan sonra mail adresinize gelecek kodu Steam üzerinden aktif edebilirsiniz. Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, 19 Mayıs Türkiye saati ile 20:00'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Steam kütüphanenize ekledikten sonra oyun sizde kalacak.

Oyunun tanıtım yazısı:


Guacamelee! (tüm dünyadaki en güzel kız olan) başkanın kaçırılan kızını kurtarmak üzere şeytani Carlos Calaca ve onun ölü kölelerinden oluşan ordusuyla savaşmak için SİZİN dövüşçü rolünü üstlendiğiniz bir aksiyon platform oyunudur. Oyunda tavuklar bile var.

Genişletilmiş versiyon Super Turbo Championship Edition ilave içerikler sunar. Bunlar arasında istila edilen Canal of Flowers ve ölümcül Volcano seviyeleri, yeni Trio of Death patronu ve Intenso dövüş modu gibi güçlü kabiliyetler bulunmakta.