World War Z İlk Haftasında Bir Milyondan Fazla Sattı

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Saber Interactive, World War Z'nin satışlarının bir milyon adeti aştığını duyurdu. Oyun 16 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkı yapmıştı.

Saber Interactive CEO Matthew Karch: "Özellikle PC'de Epic Games Store'un muazzam desteği sayesinde gerçekleşen, World War Z'nin şu ana kadar yakalamış büyük başarıdan dolayı onur ve heyecan duyuyoruz. İleriye dönük olarak, Tokyo bölümü için özel bir görevle başlayarak yeni geliştirmeler, stabilite güncellemeleri ve bonus oynanış içerikleri ile oyunu ve topluluğu genişletmeye devam edeceğiz."

Oyunun tanıtım yazısı:


World War Z akın akın, vahşice saldıran zombi güruhlarına karşı, soluk soluğa oynanan, dört oyunculu co-op üçüncü şahıs nişancı oyunu.

Paramount Pictures yapımı filmden esinlenerek yapılan bu oyunda, hızlı silah çatışmalarının yanı sıra bu dünyaya ait hikâyeler de göreceksin. Swarm Engine, silahlı çatışma sırasında durmadan zombi üretiyor. İleri grafik teknolojisiyse dehşet dolu bir aksiyon tecrübesi sunuyor.

Co-op tabanlı hikâye modlarında, hayatta kalmaya çalışan toplulukların yaşadıklarına tanıklık et. Hayatta kalmak için diğer oyuncularla kapış. Kendini geliştir. Güçlü silah yükseltmelerini ve 16. seviye karakter sınıflarını açıp zorlu mücadelelere atıl.