The Last of Us Part II'nin Final Sahnesi Çekildi

Gazali Çetinkaya

 
The Last of Us Part II'nin tamamlanmasına resmi olarak bir adım daha yaklaştık. Bugün, oyunun yönetmeni Neil Druckmann twitter hesabından yaptığı paylaşım ile The Last of Us Part II'nin final sahnesinin çekildiğini belirtti.

Paylaşılan fotoğrafta “CUT TO BLACK” ve “THE END.” yazıyor. Cut to black görüntünün bir anda karartılması yani anında siyah bir kareye geçilmesi şeklinde olan bir sahne geçiş ve film noktalama tekniği. İlk oyun da bu şekilde sonlandırılmıştı.

Filmin final sahnesinin çekilmiş olması tüm sahnelerin bittiği anlamına gelmiyor. Genellikle hem oyun hem de film setlerinde sahneler sırasız çekilir fakat yine de bu geliştirme sürecinde kesinlikle önemli bir kilometre taşı.

The Last of Us Part II'nin çıkış tarihi henüz açıklanmış değil. Oyun PlayStation 4 için duyuruldu fakat Sony Interactive Entertainment'ın dün PlayStation 5 hakkında yaptığı ilk açıklamalardan sonra oyunun PlayStation 5'e de çıkma ihtimali var. PlayStation 5'e optimize edilerek çıkmasa bile yine dün doğrulanan geriye uyumluluk sistemi sayesinde yeni nesil konsolda da oynanabilecek.