Cuphead Switch'e Geliyor

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Studio MDHR Cüphead'in Switch'e geleceğini duyurdu. 18 Nisan'da $19.99 USD / $25.99 CAD / £16.99 / 19,99€ fiyatlardan çıkış yapacak. Şu anda Nintendo eShop'ta ön siparişte.

18 Nisan'da ayrıca Xbox One, Switch ve PC versiyonları için büyük bir güncelleme yayınlanacak ve bu güncelleme tek oyunculu olarak oynanabilir karakter Mugman, tamamen yeni animasyonlu ara sahneler, on ek dil, hata düzeltmeleri, oyuncuların keşfedebileceği birçok sır ve daha fazlasını getirecek.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Cuphead, yoğun şekilde patron savaşlarına odaklı, klasik bir koşarak ateş etmeli aksiyon oyunudur. 1930’ların çizgi filmlerinden ilham alınan görseller ve ses, çağın teknikleri kullanılarak büyük bir emekle yaratıldı; geleneksel el çizimi animasyon, suluboya arka planlar ve orijinal caz parçaları kullanıldı.
 
Cuphead veya Mugman olarak (tek oyunculu veya işbirliğine dayalı yerel) oynayarak bir yandan şeytana borcunuzu geri ödemeye çalışırken bir yandan da tuhaf dünyaları aşın, yeni cephaneler elde edin, güçlü süper hamleler kazanın ve gizli sırları keşfedin.


Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.