Overwatch'un 30. Kahramanı Baptiste Savaşa Katıldı

Gazali Çetinkaya

 
Blizzard Entertainment, Overwatch'un 30. kahramanı Baptışte'in oyuna eklendiğini duyurdu. Şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde oynanabilir durumda.
 
Kahramanın detayları:
 

Bio
 
Gerçek İsmi: Jean-Baptiste Augustin
Yaş: 36  
Görevi: Combat Medic
Harekat Üssü: Tortuga, Haiti (eski)
Üyelik: Caribbean Coalition (eski), Talon (eski) 
 
Yetenekler
 
Biotic Launcher
Baptiste’in üç mermili Biotik Launcher atışları karaktere yüksek isabetlilik ve geri tepme kontrolü sağlarken aynı zamanda düşmana ciddi zarar verme potansiyeline sahip. Bu silah aynı zamanda iyileştirme aracı olarak kullanılabiliyor ve attığı topların vuruş noktası yakınındaki takım arkadaşlarını iyileştirebiliyor.
 
Regenerative Burst
Baptiste bu becerisiyle hem kendini hem de yakındaki takım arkadaşlarını zaman içinde iyileştiriyor.
 
Immortality Field
Baptiste bir cihaz ortaya çıkarıyor ve bu cihaz takım arkadaşlarının etrafında ölmelerini önleyen bir alan oluşturuyor. Yalnız bu cihaz düşman tarafından ortadan kaldırılabiliyor.
 
Amplification Matrix (Ultimate)
Baptiste özel bir metriks açıyor ve bu metriksin içinden geçen tüm atışların verdiği zarar ya da iyileştirme ikiye katlanıyor.
 
Exo Boots (Passive)
Baptiste önce yere çömeliyor sonra da kendisini hızla yukarı fırlatıyor daha yükseğe ve ulaşılması güç yerlere zıplayabiliyor. 

 
Baptiste ile ilgili daha fazla bilgi için https://playoverwatch.com/en-us/heroes/baptiste sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Çıkış videosunu ve hikaye videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.