Yeni I.G.I. Oyunu Geliştiriliyor

Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Toadman Interactive, I.G.I. serisinin üçüncü oyununun geliştirildiğini duyurdu. 2021'de çıkış yapması planlanıyor.

Taktiksel gizlilik birinci şahıs nişancı oyunu daha önce çıkan oyunların öncesini konu alacak ve I.G.I. organizasyonunun hikayesinin kökenini anlatacak. Geliştirme süreci şu anda prototip aşamasında ve orijinal yaratıcılardan bir tanesi de ekipte.

Orijinal Project I.G.I. 2000'de, ikinci oyun I.G.I.-2: Covert Strike ise 2003'te çıkmıştı. İki oyun da Innerloop Studios tarafından geliştirilmişti ve toplamda bir milyonun üzerinde satış gerçekleştirdi.

Toadman Interactive CEO'su Robin Flodin: "Prototiplendirmenin iyi gittiğini ve stüdyoda şimdiden oynayabileceğimiz eğlenceli temel bir oyunumuz olduğunu duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Bugün, prototip aşamasına kısaca göz atabileceğiniz bir teaser yayınlıyoruz ve geliştirme süreci devam ettikçe birçok şey daha iyi hale gelecek. Bunu yapmamızın sebebi, geliştirme sürecinin erken aşamalarında olduğumuzdan sizleri fikir ve geri bildirimlerinizi almak istememiz. Bu oyundan en iyi sonucu alacağınızdan emin olmak için sizi dinlemek istiyoruz."
 
Teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Resmi websiteyi buradan ziyaret ederek geri bildirimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.