Hades için Üçüncü Büyük Güncelleme Yayınlandı

Gazali Çetinkaya

 
Bastion ve Transistor geliştiricisi Supergiant Games, hack-and-slash dungeon crawler türündeki yeni oyunu Hades için ''Murder Death Kill'' başlıklı üçüncü büyük güncellemesini yayınladı.

Güncellemenin ayrıntıları:
 

- Wield the Wrath of Olympus durumu lehine çevirebilecek süper güçlendirilmiş yeni yetenekleri kullanma. Savaşırken Öfke Ölçerini yükselt, sonra yıldırım gibi saldır!

- Kaçış girişimlerine müdahale etme becerisi olan yeraltı dünyasının çok korkulan bir tanrısı Thanatos, Death Incarnate ile tanış...

- Kötücüllüğü yüzünden Lord Hades'in bile kullanmakta için isteksiz olduğu Fury Sisters, Alecto ve Tisiphone ile Savaş!

- Olimposlu tanrılarının her birinden Yeni Özellikler Kazan -- farklı tanrıların birleşik gücünü veren yeni Eşleşmiş Güçler de dahil olmak üzere toplamda 20 yeni özellik!

- Yeni Düşmanlarının Karşısına Çık, vahşi saldırıları denenmiş ve gerçek stratejilerinizi bozacak olan Bloodless Burn-Flinger ve Wave-Maker ile yüzleş. 
 
Ayrıca, yeni müthiş bir müzik parçası, bir sürü tamamen yeni sesli anlatımlı olaylar, denge değişimleri, zenginleştirilmiş sanatsal ve görsel efektler ve daha fazlası! Tam yama notlarına oyun istemcisinden ve resmi Supergiant Discord (discord.gg/Supergiant) hesabından ulaşılabilir.
 
Murder Death Kill güncellemesi, ayrıca oyunun ana menüsünden erişilebilen Geliştirme Yol Haritasının da en yeni versiyonunu içeriyor.

 
Hades şu anda Epic Games Store'da erken erişimde bulunuyor. Fiyatı 32,00 TL.