Dragon's Dogma Anime Dizisi Netflix Tarafından Duyuruldu

Gazali Çetinkaya

 
Netflix, Capcom'un açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma'nın fikri mülkiyet haklarını temel alacak anime dizisini duyurdu. Yapımını anime prodüksiyon şirketi Sublimation üstlenecek.

Sublimation temsilci direktörü Atsushi Koishikawa: "Sublimation uzun zamandır kendi yapımı üzerinde çalışmayı hayal ediyordu. Çoğunlukla bazı yapımlarda belirli CGI bölümleri oluşturmak için partner stüdyolar ile çalıştık ve bu yüzden bu projede Netflix ile çalışacağımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Elle çizilmiş dokulara sahip eşsiz cel-shaded animasyon tarzımızı dünya çapındaki anime hayranlarına sunacak olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz."

Anime dizisinin tanıtım yazısı:


Capcom'un açık dünyada geçen dünyaca ünlü aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma Netflix orijinal anime dizisi olarak hayata geçiriliyor. Hikaye, bir adamın kalbini çalan bir ejderhadan intikamını alma yolculuğunu izliyor. Yolculuğunda, adam ‘Arisen’ olarak hayata geri döndürülüyor. Aksiyon macera bir adamın yedi ölümcül günahını temsil eden şeytanlar ile olan mücadelesini anlatıyor.


Daha fazla bilgi açıklanmadı.