AC: Brotherhood'un Betasının Yeni Tarihi

Samet Konuksal


 
 
     Geçtiğimiz haftalarda Playstation 3'e özel yapılacak olan betası ertelenen Assassin's Creed: Brotherhood'un betasından yeni tarih açıklandı.
 
     Normalde 4 Ekim'de yapılması beklenen betanın, Ubisoft tarafından 24 Ekim'e ertelendiği açıklandı. Bunun haricinde Ubisoft tarafından verilen ilk beta bilgilerine göre, oyunun betasında 9 farklı karakter seçme imkanımız bulunacak. Bu 9 karakterin her birinin kendine özel bir silahı ve özel hareketleri bulunuyor. 
 
     Ayrıca oyunun betası, iki farklı multiplayer modunu içeriyor. Bu modlardan "Wanted" adını taşıyanında, oyuncular 10 dakika içinde birbirlerini öldürmeye çalışırken, "Alliance" modunda ise Team Deathmatch'ı andıran bir sistemle karşılaşıyoruz. Oyunun Alliance modunda, her biri iki kişiden oluşan üç takım birbirine karşı savaşıyor. Ek olarak, oyunun betasında Rome ve Castel Gondolfo adında iki farklı multiplayer haritası bulunacak.
 
     Sadece Gamestop üzerinden oyunu ön sipariş ile satın alan Playstation 3 sahiplerinin katılacağı betadan sonraki yorumlar, bakalım ne yönde olacak? Oyunun PC versiyonunun 2011'e ertelendiğini, PS3 ve Xbox 360 versiyonunun ise 19 Kasım'da çıkacağını hatırlatalım.
 
Kaynak