Pokemon: Let’s Go, Pikachu! and Let’s Go, Eevee! Demo İndirilebilir Durumda

Gazali Çetinkaya

 
Pokemon: Let’s Go, Pikachu! and Pokemon: Let’s Go, Eevee! için demo Kuzey Amerika, Avrupa ve Japonya Nintendo eShop üzerinde indirilebilir durumda.

Demonun Nintendo.com üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Merhaba yeni Pokemon eğiticileri, Pokemon: Let’s Go, Pikachu! and Pokemon: Let’s Go, Eevee! oyunlarının demosu sadece sizin için ulaşılabilir durumda. Yanınızda Pikachu veya Eevee ile Pokemon yakalayabileceğiniz ve diğer Pokemon eğiticilerine meydan okuyabileceğiniz Viridian Forest bölgesini keşfedin. Yolculuğunuza şimdi başlayın. 
 
* Final oyun içeriği demodan farklı olabilir.
* Demo oyun verisi satın alınan oyuna aktarılamaz. 

 
Oyunun tanıtım yazısı:  
 

1999'da Game Boy için çıkmış olan Pokemon Yellow’dan esinlenen bu iki yapım Pokemon video oyun dünyasına ilk adımlarını atan oyuncular için tasarlandı. Popüler Pokemon GO mobil oyunu ile yenilikçi bir bağlantıya sahip Pokemon: Let’s Go, Pikachu! and Pokemon: Let’s Go, Eevee! hem seriye deneyimli oyuncular için hem yeni gelenler için bolca eğlence vaat ediyor.
 
Pikachu ve Eevee — Daha önce hiç olmadığı gibi ikonik Kanto bölgesini keşfedin. Pokemon: Let’s Go, Pikachu! ile partnerinizi Pikachu olarak seçebilir ya da Pokemon: Let’s Go, Eevee! ile partnerinizi Eevee olarak seçebilirsiniz.

Tamamen Yeni Bir Şekilde Oynayın — Karşılaştığınız vahşi Pokemonları yakalamak için onlara Joy-Con kontrolcünüz ile Poke topu atarak farklı bir deneyim yaşayın. Yardıma mı ihtiyacınız var? Arkadaşınız ikinci bir Joy-Con ile eğlenceye katılabilir ve böylelikle bir Pokemon oyununda ilk kez olacak co-op oynanışı ile Pokemon yakalama şansını arttırabilir.

Pokemon GO ile Bağlantı — Nintendo Switch oyununuzu mobil oyun Pokemon GO'ya bağlayın. Oyuncular Pokemon GO'da Kanto bölgesinde bulunan bir Pokemon'u yakalayabilir ve Pokemon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokemon: Let’s Go, Eevee oyununa aktarabilir.

Poke Ball Plus — Poke Ball Plus ile Pokemon yolculuğunuzu yepyeni bir seviyeye taşıyın. Bir kontrolcüden daha fazlası olan Poke Ball Plus hareket kontrolleri, çeşitli yanan renkler, titreşim ve ses çalma özelliklerini içeriyor. Oyunda bir Pokemon yakaladığınızda Poke Ball Plus'ın içinde hareket ettiğini hissedeceksiniz. Hatta dışarıdayken ve oyun açık değilken bile Pokemon: Let’s Go, Pikachu! or Pokemon: Let’s Go, Eevee!'den bir Pokemonunuzu yanınızda götürebilirsiniz. Poke Ball Plus ayrıca Pokemon GO oynayanlar için bir Pokemon GO Plus olarak da çalışır. 

 
Pokemon: Let’s Go, Pikachu! and Let’s Go, Eevee! 16 Kasım 2018'de Switch için çıkış yapmıştı.