PSP 2, Yapımcıların Elinde!

Samet Konuksal


 
 
     Mortal Kombat serisinin yapımcı şirketi Netherrealm Studios, PSP 2'nin yapımcılara test etmesi için verildiğini açıkladı.
 
     Tokyo Game Show'da Industry Gamers'in Mortal Kombat yapımcısı Shaun Himmerick'e sorduğu "Mortal Kombat PSP'ye veya 3DS'e çıkacak mı?" sorusuna gelen cevap, beklenen cevap değildi ancak epey şaşırtıcıydı! 
 
      Shaun Himmerick, "Mortal Kombat, en yakın zamanda bütün konsollarda yerini alacak. Ancak uygun zamanı bekliyoruz. PSP 2'yi test etme imkanı bulduk. Şuan PSP 2 ile tekniksel açıdan ilgileniyoruz."
 
     "Her zaman olabildiğince en iyi performansı hedefliyoruz. Oyunumuz konsollarda 60 FPS'de çalışıyor. PSP 2, gerçekten güçlü bir teknolojiye sahip. PSP 2'yi test etme imkanımız oldu ancak 3DS için aynı şeyi söyleyemeyeceğim." diye soruyu cevapladı. 
 
     Resmi duyurusu yapılmış ancak şirkete verilmemiş bir 3DS ve resmi duyurusu daha yapılmamış fakat yapımcılara verilmeye başlanmış bir PSP 2'yi göze alınca, sanırım PSP 2'nin duyurusu yakında yapılacak, çıkışı ise 3DS ile aynı döneme denk getirilecek gibi görünüyor. 
 
      Geçtiğimiz aylarda, PSP 2'nin 2011'de çıkacağı ve konsolun, yayıncı firmalara gösterilmeye başlandığı gibi söylentiler çıkmaya başlamıştı. Bekleyip görelim... 
 
Kaynak