Bioware: 'Mass Effect ile İşimiz Bitmedi'

Gazali Çetinkaya

 
Polygon ile röportaj gerçekleştiren Anthem baş yapımcısı Mike Darrah ve Bioware genel müdürü Casey Hudson Mass Effect serisinin geleceği hakkında konuştu.
 
Mike Darrah: "Mass Effect ile işimiz kesinlikle bitmedi. Anlatılacak çok fazla hikaye var. Andromeda'dan konular bulabiliriz; Mass Effect 3'ten konular bulabiliriz. Keşfedilmesi gereken çok sayıda ilginç alan var."

Casey Hudson: "Seri benim aklımda halen çok canlı. Her zaman seri için harika olacağını inandığım şeyler hakkında düşünüyorum. Elimizden geldiğince kısa bir sürede geri dönüş yapmak istiyoruz."
 
Mass Effect: Andromeda'nın yaşattığı hayal kırıklığından sonra Electronic Arts ve Bioware Mass Effect serisine ara verme kararı almıştı ancak bunun serinin öldüğü anlamına gelmediğinin de altı çizilmişti.

Bioware Mass Effect serisine bir ara geri dönecek olsa da bu epey bir zaman alacaktır. Zira stüdyonun yeni oyunu Anthem gelecek hafta çıkış yapacak. Ayrıca The Game Awards'ta duyurulan yeni Dragon Age projesi var. Teaser video dışında oyun hakkında resmi bir bilgi yok söylentiler 2021'e kadar çıkmayacağını söylüyor.