Total War: Three Kingdoms 23 Mayıs'a Erteledi

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Creative Assembly, Total War: Three Kingdoms'ın çıkış tarihini 7 Mart'tan 23 Mayıs'a ertelediğini duyurdu.
 
Creative Assembly yönetmeni Rob Bartholomew erteleme ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
 
"Three Kingdoms ile birlikte yeni bir karmaşıklık düzeyi oluşturmak için yola çıktık. Bu nedenden dolayı, bu sistemlerin amaçlandığı şekilde sunulduğundan ve size sabırla beklediğiniz Total War deneyimini verdiğimizden emin olmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var.
 
Elbette bug'ları temizlemek, yerelleştirmeyi doğru bir şekilde yapmak ve parlatmak için ek cila eklemek söz konusu olduğunda ekstra zaman zarar vermez. Hepimiz bu küçük detayların büyük bir fark yarattığını biliyoruz. 
 
Oyunlarımız için doğru olanı yapacak konumda olduğumuz için şanslıyız ve bu durumda bu her şeyin sizin için hazır olması için zaman ayırmanız gerektiği anlamına geliyor. Sadece bir çıkış tarihine sadık kalmaktansa size sonuna kadar tadını çıkarabileceğiniz bir oyun vermek daha önemlidir.
 
Bu konuda herkesin mutlu olmayacağını biliyoruz ancak sonuç olarak bunun oyun ve oyuncularımız için en iyi şey olduğuna inanıyoruz."
 
Total War: Three Kingdoms 23 Mayıs'ta PC için çıkacak. Oyun Steam'de 179,00 TL'den ön siparişte.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Dong Zhuo tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.