Özgür "woxic" Eker, Lock and Load CS:GO Turnuvası Sonrasında Açıklamada Bulundu

Hamit Can Sayılgan

 
     Geçtiğimiz günlerde We Play! Lock and Load Counter Strike: Global Offensive turnuvası online olarak tamamlandı. HellRaisers, Team Vitality final karşılaşması sonucunda Team Vitality, 2-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın ardından HellRaisers takım oyuncusu Özgür "woxic" Eker, turnuvada yaşadığı sorunlar hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.
 
     Özgür "woxic" Eker; “70 ping ve lag ile beraber 10 ping olan adamlara karşı oynatan sistemi de,ödenen kol gibi ücretin ve internetin kalitesini de ayrıca s….. Turnuva ile konunun herhangi bir alakası yok, el alem arkamızdan gelip bizden kötü oldukları halde pingleri sayesinde Türk gençlerinin önüne geçiyorlar, millet rahat rahat evinden oynarken biz bu sorunu yaşamak zorunda mıyız?” dedi. Ardından Ruckus adlı bir Twitter kullanıcısının kendisine hem eleştiri hem de destek içeren “Böyle çok önemli olmayan turnuvalar için küfür etmen hoş değil. Bir daha ki sefere. Bence genel olarak turnuvada iyi işler başardınız, öz güveninizin toparlanması açısından iyi olmuştur. Major’da başarılar.” şeklinde cevap verdi. Yaşadığı sorunları ve bu sorunun gençlerin geleceği ile ilgili kaygılarını takipçilerine aktaran ünlü oyuncu, bu sıkıntının devam edeceğini düşündüğünü belirtti. Woxic son olarak açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı. “Hangi tutumla yaklaşırsan yaklaş TR’deki internet sorunu 1 yada 2 nesil daha bu şekilde devam edecek. Eşek olmasalardı zaten düzeltilirdi, şu an gavurun kullandığı interneti en az 50-60 yıl sonra kullanacağız ki sen o zaman gavurun nasıl bir internete sahip olacağını bir düşün.” dedi. 
 
     Özgür "woxic" Eker, geçtiğimiz yıllarda HellRaisers takımına transferinin ardından yaşadığı diplomatik vize sorunu sürecini ve sonucunda turnuvaya katılamamasını da dile getirmişti.