PlayStation Now Yakında İspanya, İtalya, Portekiz, Danimarka, Norveç, Finlandiya ve İsveç'e Geliyor

Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Now servisinin çok yakında İspanya, İtalya, Portekiz, Danimarka, Norveç, Finlandiya ve İsveç'e geleceğini duyurdu.

Çıkış tarihi çok yakında açıklanacak ancak ondan önce Şubat ayının başlarında bir beta düzenlenecek ve bu betaya kayıtlar başladı. Beta sadece PlayStation 4 için, PC kullanıcılarının resmi çıkışı beklemesi gerekecek.
 
PlayStation Now şu anda Avrupa'da Birleşik Krallık, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, İsviçre, Avusturya, Lüksemburg ve İrlanda ülkeleri üzerinde ulaşılabilir durumda. Servis Türkiye PlayStation Store'da bulunmuyor ve yeni gelecek ülkeler arasında da şimdilik yokuz.
 
Sony'nin bulut üzerinden oyun abonelik servisi PlayStation Now ilk olarak 31 Temmuz 2014'te Kuzey Amerika ve Kanada'da hizmet vermeye başlamıştı. Yaklaşık üç dört ay önce de oyunları indirerek çevrimdışı olarak oynama seçeneği geldi. Kütüphanesinde toplamda 700'den fazla PlayStation 4, PlayStation 3 ve PlayStation 2 oyunu bulunuyor. PlayStation Now hakkında detaylı bilgi için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.