What Remains of Edith Finch Epic Games Store'da Ücretsiz

Gazali Çetinkaya

 
Giant Sparrow'un geliştirmiş olduğu macera oyunu What Remains of Edith Finch Epic Games Store'da oldu.

İlgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla oyunu bilgisayarına indirebilir. What Remains of Edith Finch 24 Ocak tarihine kadar ücretsiz dağıtılacak.
 
Bununla birlikte Epic Games Store'da bir sonraki ücretsiz olacak oyun da belli oldu. The Jackbox Party Pack 24 Ocak - 7 Şubat tarihleri arasında Epic Games Store'da ücretsiz olarak.

What Remains of Edith Finch Hakkında:
 

Washington Eyaleti'nin güzel, huzursuzluk verici bakir doğasında, 17 yaşındaki Edith Finch'in ailesinin lanetli geçmişi ortaya çıkmaya başlıyor…
 
Oynanabilir hikayeler antolojisinde Finch ailesinin geçmişine uzanan yolculukta Edith'e katılın ve her neslin kayboluşunun ardındaki korkunç gerçekleri ortaya çıkarın. Benzersiz hikayelerini Edith'in gözlerinden görün, çağlar boyunca çevreyle etkileşime girin ve Edith'in neden Finch ailesinin sağ kalan son üyesi olduğunu keşfedin.
 
Bu nostaljik, ürkütücü ve güzel keşif hikayesi, beğeni toplayan The Unfinished Swan'ı da yaratan Giant Sparrow stüdyosundan geliyor.