The Division 2 Epic Games Store ve Uplay'de Satışa Sunulacak

Gazali Çetinkaya

 
 
Epic Games, 2018'in son ayında kendi dijital oyun mağazasını açtığından bu yana birçok yayıncı ve geliştiriciyi tarafına çekmeyi başardı ve bunların arasına bir isim daha eklendi.
 
Ubisoft, Epic Games ile yeni bir anlaşma imzaladığını ve bu anlaşma sonucunda Tom Clancy's The Division 2 PC versiyonunun Epic Games Store ve Uplay üzerinden satışa sunulacağını duyurdu. Bu da oyunun Steam'de olmayacağı anlamına geliyor. Zaten oyunun Steam sayfası da kaldırılmış.
 
Süreli bir anlaşma mı yoksa kalıcı mı orası belli değil, süreli olsa dahi en az 12 ay olacaktır. Zira Rebel Galaxy Outlaw, Super Meat Boy Forever ve diğer bazı oyunlar da benzer anlaşmalar sonucunda 12 ay boyunca Epic Games Store'a özel kalacak.
 
Bununla birlikte oyunun Epic Games Store sayfası da açılmış ve ön sipariş verilebiliyor. Fiyatlar standart sürüm için 309,00 TL, gold sürüm için 509,00 TL ve ultimate sürüm için 569,00 TL. Fiyatlar Uplay ile aynı. Sadece ultimate sürüm Uplay'de indirimli olarak 385.00 TL'den satılıyor. Epic Games Store sayfasına buradan, Uplay sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 
Tom Clancy's The Division 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 15 Mart 2019'da çıkacak.