Marvel's Spider-Man'in Üçüncü DLC'si ‘Silver Lining’ 21 Aralık'ta Çıkacak

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man “City That Never Sleeps” indirilebilir içerik paketinin üçüncü ve aynı zamanda son bölümü ‘Silver Lining’in 21 Aralık'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Bu bölümde, Silver Sable çalınan Sable International silah ve malzemelerini geri almak için dönüyor. New York Polis Şefi Yuri Watanabe'nin yokluğunda Spider-Man New York'u güvende tutmak için beklenilmedik müttefiklere güvenmek zorunda kalacak.
 
İndirilebilir içerik genel olarak yeni hikaye görevleri, üç yeni kostüm, yeni meydan okumalar, yeni kupalar, geliştirilmiş Hammerhead üsleri ve hikaye görevleriyle birlikte yeni düşman ve suç türlerini oyuna ekleyecek.
 
“City That Never Sleeps” indirilebilir içerik paketi PlayStation Store'da 89,00 TL'den satışta ve içerisinde 23 Ekim'de çıkan ‘The Heist’, 20 Kasım'da çıkan ‘Turf Wars’ ve 21 Aralık'ta çıkacak “Silver Lining” bulunuyor. Her bir bölümün fiyatı ise 36,00 TL. Oynamak için ana oyun gerekli, ayrıca “City That Never Sleeps” oyunun Deluxe sürümüne dahil.  

Üç yeni kostüme ve teaser videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.