No Man's Sky ‘Visions’ Güncellemesi Yarın Yayınlanacak

Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Hello Games, No Man's Sky'ın ‘Visions’ adlı yeni güncellemesinin 22 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncellemenin öne çıkan özellikleri:
 

Yeni Dünyalar: Visions, daha önce ölü olan milyonlarca gezegeni hayata döndürerek gezegen yüzeylerinin çeşitliliğini büyük ölçüde geliştiriyor. Oyuncular bu gezegenlerde gizemli eserler bulabilir ve onları hatıra olarak toplayabilir veya üslerinde kupa olarak sergileyebilir.
 
Tuhaf Yeni Yaratıklar: Visions, yıldızların arasında ilk defa keşfedilmeyi bekleyen yeni tuhaf ve nadir yaratıklar getiriyor. Yırtıcı fauna ve ölümcül, etçil bitkiler oyuncuları tuzağa düşürmek için bekliyor olacaklar.
 
Global Topluluk Görevleri: Yeni topluluk araştırma görevi, oyuncuların ortak bir hedef doğrultusunda ilerlemelerini paylaşmalarına izin verecek. Oyuncular Visions evrenini birlikte keşfedebilir ve Eye of the Korvax kaskının, yeni hareketlerin ve yapı parçalarının kilidini açabilir.
 
Keşfedilecek Daha Fazla Şey: Atmosfer ve gökyüzü geliştirildi ve gökkuşağı oyun içi hava efektlerine eklendi. Oyuncular içlerinde yatan arkeologları açığa çıkararak eski yabancı yaşam formlarının kemiklerinin bulunduğu gezegenleri keşfetmeye başlayabilir. Oyuncular düşmüş uyduların kalıntılarını çıkarabilir ancak bu yeni bir tehdit ve tehlike riski demektir bu da kötü gözcü dronlar. Ayrıca No Man's Sky'da en zorlu hava koşullarına dayanabilen ve hayatta kalabilen oyuncular sadece en kötü fırtınalarda ortaya çıkan kristal hazineleriyle ödüllendirilebilir. 

 
Güncellemenin tüm detaylarına nomanssky.com üzerinden göz atabilirsiniz.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.