Path of Exile için Yeni Genişleme Paketi Betrayal Duyuruldu

Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Grinding Gear Games, oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma oyunu Path of Exile için yeni genişleme paketi Betrayal'ı duyurdu.

7 Aralık'ta PC için, 10 Aralık'ta Xbox One için ve Aralık ortasında PlayStation 4 için çıkacak.
 
Path of Exile: Betrayal'da, Jun Ortoi Ölümsüz Sendikası olarak bilinen gizemli bir organizasyonu araştırmaktadır ve siz de Jun Ortoi'ye bu organizasyonun saflarını manipüle etmesine, üyelerinin kimliklerini ve güvenli evlerini açığa çıkarmasına ve onların başında bulunan kişileri öldürmesine yardımcı olacaksınız.

Ölümsüz Sendikası her biri kendi amaçları olan dört bölüme sahiptir: Takviye, Taşıma, Araştırma ve Müdahale. Her bölgede bir sendika üyesiyle karşılaşacaksınız ancak diğer üyeler arkadaşlarına yardım etmek ya da düşmanlarını sabote etmek için ortaya çıkabilir. Savaş tamamlandığında, soruşturmaya nasıl devam edeceğinize karar vermeniz gerekecek.
 
Her biri kendi kişilikleri, çevresi ve rakipleri olan toplamda on sekiz sendika üyesi var. Araştırmayı ilerletmek için bu kişilerle pazarlığa girmeli, onları sorguya çekmeli ve hatta birbirlerine ihanet etmelerine sebep olmalısınız.
 
Betrayal hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.