Red Dead Redemption 2 Kamptan Kaybolan Karakterler Sorunu Bir Sonraki Güncelleme ile Düzeltilecek

Gazali Çetinkaya

 
Geçtiğimiz hafta bazı oyuncular, Red Dead Redemption 2'de Sadie, Jack, John ve Abigail karakterlerinin 2. bölümde kamp alanından kaybolduğunu rapor etmişti ve bu da bazı yan görevlerin ve diyalogların kaçırılmasına sebep oluyordu.
 
Rockstar Games, websitesi üzerinden yaptığı açıklama ile sorunun farkında olduğunu ve bir sonraki güncelleme ile düzeltileceğini doğruladı.
 
"2. bölümdeki ‘Polite Society, Valentine Style’ görevini tamamladıysanız ve eğer görev esnasında "Retry Checkpoint" özelliğini kullandıysanız Sadie, Jack, John ve Abigail sadece tamamlamanız gereken ana görevler olduğunda kamp alanında görünür. Sorunun farkındayız ve bir sonraki güncellemeye dahil olacak bir çözüm üzerinde çalışıyoruz."

"Bu sırada, tüm kısa hikayelerin ve konuşmaların deneyimlenmesi için, oyuncuların ‘Polite Society, Valentine Style’ görevini "Retry Checkpoint" özelliğini kullanmadan tamamlaması gerekmektedir. Eğer görev esnasında oyuncu başarısız olursa görevi terk edip yeniden başlamalı veya görev öncesindeki kaydını yüklemelidir."
 
Eğer bu görevi çoktan geçtiyseniz ve geri dönmek istemiyorsanız ve güncellemeyi de beklemeyeceksiniz Sadie, Jack, John ve Abigail karakterleri 4. bölümün başında kampa geri dönecek.
 
Red Dead Redemption 2 PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda.