Marvel's Spider-Man'in İlk DLC'si Üç Kostüm Ekleyecek, 1.07 Güncellemesi New Game+ Modu Ekleyecek

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man “City That Never Sleeps” indirilebilir içerik paketinin ilk bölümü olan ‘The Heist’in oyuna üç yeni kostüm ekleyeceğini duyurdu ve bu kostümleri ilk defa gösterdi.
 
The Heist 23 Ekim'de çıkacak. İçeriğin tanıtım yazısı:


Ana oyunu oynarken, Felicia Hardy (Black Cat)'in şehre döndüğünün farkına varacaksınız ve Black Cat Spider-Man ile oynamak için şehrin etrafına ipuçları bırakacak. Marvel's Spider-Man: The Heist'de Black Cat sonunda kendini ortaya çıkaracak. The Heist yeni görevler ve zorlukların yanı sıra yeni bir düşman grubu ve kilidini açmak için üç ilave kostüm içerecek, bunu kaçırmak istemezsiniz.
 
Ayrıca versiyon 1.07 güncellemesi detaylandırıldı. Sony ilk başta güncellemenin 17 Ekim'de yayınlanacağını açıklandı ancak daha sonra bu tarihi PlayStation Blog üzerinden kaldırıldı ve Insomniac Games güncellemenin yarın gelmeyeceğini doğruladı. Muhtemelen The Heist ile birlikte yayınlanacak.
 
Güncelleme oyuna New Game+ modu, Ultimate zorluk seçeneği, iki yeni kupa (bir tanesi oyunu Ultimate zorlukta bitirdiğinizde açılacak, ikincisi ise New Game+ modunda bitirdiğinizde açılacak) ve fotoğraf modunda çıkartmaları döndürme seçeneği ekleyecek. Bunlarında dışında birçok hata düzeltmesi de güncellemenin getirdikleri arasında.
 
Marvel's Spider-Man PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.