Cyberpunk 2077 için 48 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Gazali Çetinkaya

 
The Witcher serisinin geliştiricisi CD Projekt RED, yeni birinci şahıs rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 için 48 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu yayınladı.
 
Oyunun yönetmeni Adam Badowski tarafından paylaşılan mesaj:  
 

Bugün yayınladığımız video oyunun geliştirme sürecinden kaydedildi. Cyberpunk 2077'nin şu anki sürümündeki birçok içerik ve mekaniğin büyük olasılıkla değiştirileceğinden dolayı, bu oynanışı sadece medyaya göstermeye karar vermiştik. Silahlı oynanış (hem görsel açıdan hem de RPG açısından), gizlilik, araç fizikleri veya oyunun kullanıcı arayüzü—her şey hala oyunun test aşamasında ve herhangi bir tasarımın kamuya açık olarak yayınlanmasından rahatsız olacağımızı düşünmüştük. Animasyon hataları, geliştirmeye devam ettiğimiz karakterlerin yüz ifadeleri, oyundaki konumların erken sürümleri—tüm bunlar görmek üzere olduğunuz şeyleri yayınlamak konusunda bizi tereddütte bıraktı.
 
Ancak birçoğunuzun medyanın gördükleri şeyleri görmek istediğini de biliyoruz. Bu, muhtemelen oyunu çıkardığımızda ekranınızda göreceğiniz aynı oyun olmasa da, 48 dakikalık videoyu sizinle paylaşmaya karar verdik. Cyberpunk 2077 bugün böyle görünüyor. Ne düşündüğünüzü bize söyleyin. 

 
Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.