God of War New Game+ Güncellemesi 20 Ağustos'ta Yayınlanacak

Gazali Çetinkaya

 
SIE Santa Monica Studio, God of War'un New Game+ güncellemesinin 20 Ağustos'ta yayınlanacağını duyurdu.

New Game+ modu güncellemesi ayrıca oyuna yeni bir ekipman, daha zorlu düşmanlar ve sinematikleri geçebilme seçeneği getirecek. New Game+ moduna erişebilmek için oyunu herhangi bir zorluk seviyesinde en az bir defa bitirmiş olmanız gerekecek.
 
God of War New Game+ modu hakkında:
 

- Kratos ve Atreus'un yolculuğunu önceki zırhlarınız, büyüleriniz, tılsımlarınız, kaynaklarınız ve yetenekleriniz ile seçtiğiniz zorlukta yeniden yaşayın.
 
- Yeteneklerinizi daha yüksek seviyeli düşmanlara karşı test edin; bazıları birkaç yeni numaraya bile sahip olabilirler.
 
- New Game+ moduna özel olarak, craft ve geliştirme yapmak için yepyeni bir nadir ekipman seviyesi! En iyi demirci ustalarında ekipmanınızı geliştirmek için yeni bir kaynak olan "Skap Slag"ı toplayın.
 
- Son derece güçlü yeni zırh setleri ve büyüleri ile yeni özelleştirme seçeneklerini keşfederek oyunu tamamen yeni bir şekilde oynayın.
 
- Son olarak, oyunu bir kez tamamladığınızda ve bir kez daha oynamak istediğinizde hem New Game+ modunda hem de normal oyun modunda sinematikleri geçebileceksiniz.

 
God of War PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.