Shadowgun Legends Artık Tamamen Türkçe

Gazali Çetinkaya

 
MADFINGER Games,  Shadowgun Legends oyununun tam yerelleştirmeye sahip bir Türkçe sürümünü yayınlıyor. Shadowgun serisinin yaratıcıları ve kendi adlarına 190 milyondan fazla indirme sayısına ulaşan bu bağımsız stüdyo uzun süredir Türkiye’de de çok popüler.
 
MADFINGER Games’in CEO’su ve Yaratıcı Yönetmeni Marek Rabas, “Türk hayranlarımızın büyük bir bölümü tarafından talep edilen Shadowgun Legends Türkçe yerelleştirmesini nihayet onlara sunabildiğimiz için gerçekten çok mutluyuz” dedi. “Topluluğumuza kulak verdik ve bu güncellemenin onların oyundaki deneyimlerini daha da güzelleştireceğini umuyoruz.”
 
Shadowgun Legends, yüzlerce saat sürebilen eğlenceli içerikleri ve büyüleyici grafikleri olan yüksek teknik kaliteye sahip bir oyundur. Her oyuncu; oyunun ayrıntı dolu hikâye operasyonlarında, PvP Arenalarında ve arkadaşlarıyla katılabileceği işbirliğine dayalı grup maceralarında kendi Efsanevi karakterini oluşturabilir. Oyunun tüm bölümleri yerel dilde oynandığında çok daha iyi bir hâle gelecek, oyunculara daha çok eğlence sunacaktır.
 
"Yüksek teknoloji FPS / RPG oyunu" Shadowgun Legends şu anda iOS ve Android cihazlar üzerinde ücretsiz olarak ulaşılabilir durumda. Yakında Switch versiyonu da çıkacak.
 
Shadowgun Legends hakkındaki tüm detaylar için resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.
basın bülteni