CD Projekt The Witcher Serisinin Devam Edeceğini Doğruladı

Gazali Çetinkaya

 
   Geralt of Rivia'nın hikayesi The Witcher 3: Wild Hunt'ın ikinci genişleme paketi Blood and Wine ile sona erdi ancak bu The Witcher serisinin devam etmeyeceği anlamına gelmiyor.

   CD Projekt CEO'su Adam Kicinski Polonyalı websitesi Bankier ile yaptığı röportajda ileride yeni bir The Witcher oyununun çıkacağını ancak bir sonraki oyunun isminin The Witcher 4 olmayacağını doğruladı.
 
   "İlk üç The Witcher tanım gereği bir üçlemeydi, bu yüzden bir sonraki oyunu The Witcher 4 diye adlandıramayız. Bu tabii ki on yıldan fazla bir süredir üzerinde çalıştığımız ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların hala sevdiği ve istediği Witcher dünyasını terk edeceğimiz anlamına gelmiyor. The Witcher şirketin gelecek faaliyetleri üzerine kuracağımız iki franchise'dan biri. Bugün, ne yazık ki, daha fazla şey açıklayamam." dedi Adam Kicinski.

   CD Projekt şu anda Cyberpunk 2077 ve Gwent: The Witcher Card Game ile meşgul. Ayrıca Mart 2018'de yayınlanan bir yönetim raporuna göre, CD Projekt Cyberpunk 2077'nin yanı sıra başka bir AAA hikaye odaklı bir rol yapma oyunu üzerinde çalışıyor ve bu oyunun 2021 yılına kadar çıkması planlanıyor.