Vampyr 450,000 Kopya Sattı

Gazali Çetinkaya

 
   Life is Strange geliştiricisi Dontnod Entertainment'ın aksiyon rol yapma oyunu Vampyr'in ilk ayında ne kadar sattığı belli oldu.

   Kurumsal Fransız websitesi ActusNews'a konuşan Dontnod Entertainment CEO'su Oskar Guilbert 4 Haziran tarihinde çıkan Vampyr'in PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları üzerinde toplamda 450,000 adet kopya sattığını açıkladı.
 
   "En yeni orijinal kreasyonumuzun çıkışından bu yana oyuncular arasında büyük bir rağbetle karşılanmasından dolayı çok gururluyuz. Ortak yapımcı olarak yeni rolümüz sayesinde, bu ticari başarıdan büyük ölçüde fayda sağlayacağız." dedi Dontnod Entertainment CEO'su Oskar Guilbert.
 
   Kasım 2017'de Vampyr'in yayıncısı Focus Home Interactive oyunun başarılı sayılması için bir milyon satılması gerektiğini ancak yarısının satılması halinde de kârlı bir durumu geçilmiş olacağını söylemişti.

   "Bir milyon kopya satıldığı zaman bir başarı olarak nitelendirilecek, ancak kârlı olması için bunun sadece yarısına ihtiyaç duyuluyor. Bunlar, çoğu oyunumuzla düzenli olarak ulaştığımız ve aştığımız sayılardır." demişti Focus Home Interactive başkanı Cédric Lagarrigue.
 
   Vampyr şu anda PlayStation Store'da 209,00 TL, Xbox Store'da 209,75 TL ve Steam'de 180,00 TL fiyattan satışta.