"Devil May Cry 5'e Batılı Bir Dokunuş Lazım"

Talha Aynacı

 
 
 
     Dikkat ettiniz mi bilmem ancak CAPCOM bir süredir milyonlarca hayrana/alıcıya sahip oyunlarına batılı bir hava katma içerisinde. Bu akımda Resident Evil 5 iyice benliğinden koparken, ardından aynı görüşler Lost Planet 2'de de kendini gösterdi.
 
      Sırada ise Devil May Cry serisi var. Mega Man'in babası, Onimusha ve Dead Rising'in yapımcısı Keiji Inafune bir İspanyol sitesine yaptığı açıklamada, seriye batılı bir dokunuş gerektiğini söyledi:
 
" Devil May Cry 5 yapım aşamasına girmiş ve çıkışına kadar pek çok farklı değişiklikle mücadele edecek bir oyun. Bunun sebebi, serinin belirli sadık kitlesi dışında deniz aşırı ülkelerde iyi bir satış çizgizi yakalayamaması. Amerika ve Avrupalı oyuncuların ilgisini çekecek batılı bir dokunuşa ihtiyacımız var. "
 
     Şu sıralar Enslaved üzerinde çalışan Ninja Theory'nin  Devil May Cry 5 yapımına da el attığı uzun süredir internette dolaşan bir dedikodu. Stüdyo'nun patronu Tameem Antoniades gelen sorulara ne evet ne de hayır yorumu yaparak akılları bir nebze daha karıştımıştı. Görünüşe göre Devil May Cry serisinden bir süre daha haber alamayacağız.
 
 
Kaynak