Darkest Dungeon PS4 ve Switch için Kutulu Olarak Satışa Sunulacak

Gazali Çetinkaya

 
   Merge Games ve geliştirici Red Hook Studios Darkest Dungeon PlayStation 4 ve Switch versiyonlarının mart ayında dünya genelinde kutulu olarak satışa sunulacağını duyurdu.

   Fiyat PlayStation 4 üzerinde $29.99 / €29.99 / £24.99; Switch üzerinde $39.99 / €39.99 / £34.99 olacak.
 
   Darkest Dungeon: Ancestral Edition adıyla sunulacak kutulu sürümün içerisinde ana oyunun yanı sıra “The Crimson Court” ve “The Shieldbreaker” indirilebilir içerikleri de bulunacak.
 
   Sıra tabanlı rol yapma oyunu Darkest Dungeon ilk olarak Ocak 2016'da PC için çıkmıştı. Ardından Nisan 2016'da Linux, Eylül 2016'da PlayStation 4 ve PS Vita ve Ağustos 2017'de iOS için çıktı. Xbox One versiyonu henüz resmi olarak duyurulmadı ancak kısa bir süre önce PEGI (Pan European Game Information) tarafından derecelendirildi.

   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "İliklerinize kadar sizi ürperten şey soğuktan daha fazlasıdır. Dev kurtlardan ateşli kaçıklara, solgun hortlaklardan acımasız devlere kadar dark dungeon, akla hayale gelmeyecek tehlikeler barındırıyor. Ve her şeyin korkunç derecede ters gittiği bir zamanda cesur kahramanlar duruma el koyuyor... Ölüm tehdidinin karşılaşacağınız tehlikelerden sadece biri olduğu sıra tabanlı rol yapma oyununda bir grup çatlak kahramanı yetiştirin, eğitin ve onlara yol gösterin. Stres ve paranoya şampiyonlarınızı kötü biçimde etkileyebilir, yokluk ve hastalık onları harap edebilir. Vahşi psikolojik korkularınıza karşı travma yaşamış grubunuzun akıl sağlığını koruyabilir ve dehşet veren doğa üstü canavarlara karşı onları savunabilir misiniz?"