Lineage 2: Revolution'ın Ocak Ayı Güncellemeleri Detaylandı

Tunahan Safdır

 
     Netmarble'ın MMORPG türündeki mobil oyunu Lineage 2: Revolution'ın Ocak ayı güncellemeleri için geliştirici notları yayınlandı. 2 bölüm halinde yayınlanan notlarda seviye artışlarından Giran bölgesine, Şato kuşatmalarından yeni saha düşmanı Stenoa'ya kadar pek çok konu hakkında bilgiler oyuncularla paylaşıldı.
 
     Yayınlanan geliştirici notları şu şekilde;
 
     Ocak Ayı Güncellemesi - Ön Bakış : Bölüm I

     Giran Bölgesi & Maksimum Seviye Artışı

      Maceracılar, Kahramanlar!
 
     2018’in ilk güncellemesi yakında sizlerle olacak. Ocak ayının sonlarına doğru gerçekleşecek güncellemeye sayılı günler kala sizlerle iki bölümden oluşacak güncelleme notlarını paylaşmak istiyoruz.
 
     Bu güncellemede sizleri bekleyen ilk değişiklikler; Giran Bölgesi ve maksimum seviye artışı. Artık kahramanlarımızın maksimum seviyeleri 180 olacak. Bu yüzden yeni Giran Bölgesi ile oyuna yeni görevler, başarımlar, iksirler, runlar, Canavar Albümü, Canavar Çağırma Taşları eklenecek veya maksimum seviyeye adaptasyonu sağlanacaktır. Üstelik şimdi envanterinizi 400 slota kadar genişletebilirsiniz.
 
     Giran Bölgesi
 
     Ay Işığı Lejyonerleri, Medusa, Wyrm ve Succubus’un olduğu yepyeni görevler sizleri bekliyor olacak.



     Elit Zindan’a Fildişi Kulesi Dehlizi eklenecek. Daha güçlü canavarları yenerek hızlı bir şekilde güçlenmeniz kaçınılmaz!



     Seviye 120’den sonra üretebileceğiniz Görev Parşömeni türü de artacak. Bu yüzden 120. seviyeden sonra size gerekecek parşömenleri şimdiden hazırlamaya başlamanızı öneririz!
İksir Maks. seviyesi de 170’e yükseltilecek olup 9. ve 10. sayfalar Run Sayfası’na eklenecek. Seviye sınırının artırılmasından sonra İksir ve Run işlemeyi unutmayınız!



     Günlük ve Haftalık Görev sayısı da yeni bölgeye uyum sağlaması için artırılacak. Ayrıca Canavar Çağırma Taşı geliştirilerek, Giran Bölgesi’ndeki Nadir Canavarlar ve Baş Düşmanlarla da karşı karşıya gelebileceksiniz!


 
     Yeni bölgelerle birlikte Şato Fethi ve Şato Kuşatması için yeni sezon da başlayacaktır.
 
 
 
     Ocak Ayı Güncellemesi – Ön Bakış : Bölüm 2

     Şato Kuşatması ve Şato Fethi Resmi Sezon Başlangıcı

     Merhaba Maceracılar!

     Bir önceki geliştirici notu sonrası Bölüm 2’yi merakla beklediğinizi düşünüyoruz! Söz verdiğimiz gibi bu bölümde sizlere güncelleme ile ilgili yeni bilgiler vereceğiz. Bir önceki notta sizlerle paylaştığımız maksimum seviye artışı ve Giran bölgesi eklemesi ile ilgili bilgilere ek olarak Şato Kuşatması ve Şato Fethi ile ilgili bilgileri de sizlerle paylaşacağız. Hazır mısınız?

     13 Aralık tarihinde Şato Kuşatması ile Şato Fethi içerikleri ‘Hazırlık Sezonu’ olarak ilk kez sizlerin beğenisine sunulmuş olup yeni güncelleme ile artık resmi sezon başlayacaktır. Hazırlık sezonundayken siz maceracılarımızın önerileri doğrultusunda bazı geliştirmelerde bulunarak Şato Kuşatması ve Şato Fethi içeriklerini daha eğlenceli hale getirdik. İlk olarak Gludio ve Dion bölgelerine şato eklemesi yapılarak, işgaller sırasında getirileri artırılmıştır. Ayrıca berabere kalmalar veya savaşın giderek sıkıcı bir hal aldığı ile ilgili yorumlara karşılık olarak Şato Fethi’ni daha dinamik bir hale getirdik. Sunak Güçlendirmesi artırılarak fethetme daha hareketli bir hal aldı. Ek olarak kazananları daha adil bir şekilde belirleyebilmek için hesaplama sistemini daha ayrıntılı olacak şekilde geliştirdik ve Başarım Ödülü eklemesi de yaparak Şato Fethi’ni daha eğlenceli bir hale getirdik .O zaman daha başka neler var hep birlikte göz atalım!

     Şato Kuşatması

     Gludio bölgesine 4, Dion bölgesine 4 olmak üzere toplamda 8 adet şato eklendi.

     Şato kuşatması başarılı olduğunda 7 günlük giriş ek ödülü eklendi.

     Şato Fethi

     Şato Fethi’ne katılma sayısı, kazanma sayısı, Kutsal Kristal işleme sayısına göre ödül.

     Kaç düşmanı yendiğinize göre Sldr./Svn. güçlendirmesi artışı.

     1 Sunak işgali ile +25% Savunma Kulesi saldırı artışı. Her iki sunakta işgal edildiği takdirde +50% Savunma Kulesi saldırı artışı.

     Sunak işlemesi başarısız olur ise her iki takımın işlemek için harcadığı süre hesaplanarak daha uzun süre sunak işleyen takım kazanan olarak belirlenir.

     Şato Fethi savaş sırasında, öldürme ve sunak işgali için ek güçlendirmeler eklendi. 50%’ye yakın güçlendirme elde ederek kazanmaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Bu güçlendirme için her iki sunağa da ihtiyacınız olacaktır. Sunak elde etmek için kıyasıya bir rekabet sizleri bekliyor olacak!

     Ayrıca resmi açılışı kutlamak için hazırlık sezonunda Şato Kuşatması tekliflerinde kullanılan Adenalar iade edilecektir! Normalde 12 Ocak tarihine kadarki teklifleri iade etmeyi planlıyorduk fakat sizlerin büyük desteğini düşünüp güncellemeye kadarki tüm Şato Kuşatması tekliflerini iade etmeye karar verdik. Destekleriniz için bir kez daha çok teşekkür ederiz!

     Yukarıda da belirttiğimiz gibi resmi sezonla birlikle yeni şatolar ve geliştirilmiş ödüller sizleri bekliyor olacak. Klanınızla yeni stratejiniz hakkında konuşmak iyi bir başlangıç olabilir. Özellikle Şato Fethi kazanma sayısına bağlı olan Başarım ödülü eklemesiyle yeni binek ‘Buhar Böceği’ Çağırma Taşı ile Savaş Borusu kazanabilirsiniz. Görünüşe göre zafer için kıyasıya bir mücadele sizleri bekliyor olacak.



 


     Yeni Saha Düşmanı : Stenoa

     Şato Kuşatması ve Şato Fethi dışında Giran bölgesine ek Saha Düşmanı ‘Stenoa’ gelmiştir! Klan üyeleri, arkadaşlar, herkes toplanıp yeni düşmanı yenmek için tüm gücünüzle saldırın!



     Şato Kuşatması ve Şato Fethi ile ilgili yenilikleri nasıl buldunuz? Çok daha iyi ödüller ve büyük kapışmalar sizleri bekliyor olacak. Maks. Svy. 180, Giran Bölgesi eklemesi, Şato Kuşatması ve Şato Fethi geliştirmelerinin hepsi çok yakında sizlerle buluşacak! Güncellemeye kadar güçlenmeye devam edin!