Dino Crisis Serisi Oyuncular da İsterse Geri Dönebilir

Gazali Çetinkaya

 
   Capcom'un geliştirmiş olduğu ve ekipte Shinji Mikami'nin de yer aldığı Dino Crisis serisi ileride yeni oyunuyla karşımıza çıkabilir.

   Jawmuncher adlı ResetEra kullanıcının twitter üzerinden yazdığı "Yeni Dino Crisis?" mesajına CapcomDev1 Official hesabı "Eğer birçok kişi isterse :)" şeklinde bir cevap verdi.
 
   Bu yılın başlarında Resident Evil 7 yapımcısı Masachika Kawata Daily Star'a yaptığı açıklamada seriyi modern oyun teknolojisi üzerinde çalışırken görmek heyecan verici olurdu demişti. Ayrıca reboot üzerinde çalışıldığı söylentileri de birkaç kez ortaya çıkmıştı. Tamamen yeni bir oyun olmasa bile, reboot/remake/remastered bir oyun gelebilir. Capcom bu nesilde birçok eski oyununu yeniden sundu.
 
   Dinozorlu hayatta kalma türündeki Dino Crisis serisi 1999 senesinde doğdu ve 2003'teki üçüncü oyundan bu yana bir haber alamadık.
 
   Ek olarak, CapcomDev1 Official hesabı Onimusha remake gelir mi sorusuna da "Bir sürü oyun yapmak istiyoruz. Ne yazık ki geliştirme ekibindeki çalışanlar sınırlıdır." diye cevap verdi.