Battlefield 2018 Söylentiye Göre Bad Company 3 Olacak

Gazali Çetinkaya

 
   Söylentiye göre, 2018'de çıkacak yeni Battlefield oyunu Battlefield: Bad Company 3 olacak.

   Daha öncesinde Battlefield 1 ile ilgili ayrıntıları aylar öncesinden ortaya çıkaran AlmightyDaq adlı Youtube kullanıcısı tarafından belirtilene göre, tek kişilik oyuncu modu Soğuk Savaş unsurları da dahil olmak üzere Vietnam çatışmalarının ortasında ve sonrasında belirlenen birçok yerde geçecek. Her zaman olduğu gibi, tek kişilik oyuncu modu tarihsel açıdan doğru olmayacak. Oyunun silahları tek kişilik oyuncu modunun zaman dilimine uyacak ve araçlara tanklar ve helikopterler dahil olacak.
 
   Çok oyunculu tarafta ise Battlefield 1'de tanıtılan Operations modu dahil olmak üzere Capture the Flag, Conquest, Domination, Rush ve Team Deathmatch gibi bilenen modlar bulunacak ve Battlefield 4'teki 5v5 Squad Obliteration moduna benzer bir mod yer alacak. Oynanış ise Battlefield 1'den daha hızlı olacak, eğer söylentiler doğruysa.
 
   Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson yaklaşık beş ay önce finansal sonuçların paylaşıldığı rapor esnasında Battlefield serisinin yeni oyunun 2018'de geleceğini resmi olarak doğrulamıştı.

   Electronic Arts ve DICE yeni Battlefield oyunun ne olacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.