PS4 Satışları 70.6 Milyonu Aştı

Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment, 70.6 milyondan fazla PlayStation 4'ün tüketicilere satıldığını duyurdu.

   Donanıma ek olarak, 617.8 milyondan fazla PlayStation 4 oyunu dünya genelindeki perakendeciler aracılığıyla fiziksel ve PlayStation Store aracılığıyla dijital olarak satıldı.
 
   PlayStation VR'a gelecek olursak, Sony'nin sanal gerçeklik cihazı 2 milyondan fazla sattı. Ve PlayStation VR için çıkmış olan 150 oyundan 1.22 milyon kopya dünya genelindeki perakendeciler aracılığıyla fiziksel ve PlayStation Store aracılığıyla dijital olarak satıldı.
 
   "Pek çok insanın PlayStation 4'ün benzersiz eğlencesinden keyif aldığını ve PlayStation VR gibi gelişmekte olan bir teknolojinin ilgi çektiğini görmekten çok memnunuz." dedi Sony Interactive Entertainment Başkanı Andrew House. "Hayranlarımıza ve ortaklarımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. 1994 yılında ilk PlayStation'ın piyasaya sürülmesinden bu yana onların desteği PlayStation'ı dünyadaki en büyük konsol oyun ağlarından biri haline getirmeye yardımcı oldu. Bu ivmeyi sürdürmek ve PS4'ün oyun oynamak için en iyi yer olarak kalmasını sağlamak için iş ortaklarıyla yakın çalışmaya devam edeceğiz."